IMPORT AFDELING

Indo Suka importeert zelf uit Indonesië.

Indo Suka BamboekwekerijIn onze import afdeling vindt u bamboe meubelen, gebruiksvoorwerpen e.d.

De jarenlange ervaring en contacten hebben geresulteerd, in afname bij vaste bedrijven, meestal kleine bedrijven of fabrieken waar de lokale bevolking zijn geld verdient. Projectmatig wordt geprobeerd mensen te stimuleren hun eigen bedrijfje te starten door ze een beetje management en kennis te geven van de export regels en bepalingen die in het buitenland gelden.

Door deze nauwe samenwerking is er een zeer groot assortiment bamboe meubelen en kunt u uw eigen ontwerp en maten bepalen. Zo is er een complete eet/zitkamer, slaapkamer, kinderkamer en kantoor ameublement.

Bamboe meubelen voor buiten, de eerste modellen zijn inmiddels binnen, meerdere zullen zeker de komende jaren volgen. Natuurlijk zijn er ook bamboe schuttingen, palen en huis / tuin accessoires.

Bamboe is een zeer hard product (sterker dan welke houtsoort dan ook), milieu vriendelijk (zowel de productie, bewerking en onderhoud) en straalt een natuurlijke sfeer uit.

bamboo-line-indo-suka-marc-o-media.nl

Indo Suka BamboekwekerijBamboe is de snelste groeier is van het plantenrijk, het is ook mogelijk om plaatmateriaal van bamboe te maken. Hierdoor zijn we minder op hardhout aangewezen zijn.

Daarnaast is kaalslag onmogelijk, de moederplant zorgt ieder jaar weer voor nieuwe aanwas, bij 30% kap (oogst) per jaar is er zelfs geen teruggang in hoogte en aantal stengels, hierdoor is de veelbesproken CO2 binding bij bamboe vele malen hoger dan bij bomen. En erosie kan niet plaats vinden omdat het wortelstelsel intact blijft.

De bamboe meubelen en materialen zijn allemaal te zien op ons bedrijf, daarnaast zijn er ook teak meubelen voor binnen en buiten.

Ook hier zijn vele meubelen op maat te maken of te leveren, de tafels met massieve bladen en de barkasten zijn uniek, en nieuw in het assortiment zijn de teak/ bamboe meubelen.

Indo Suka BamboekwekerijDaarnaast worden er ook, een zeer groot assortiment, bronzen beelden geïmporteerd, zowel voor binnen als voor buiten te gebruiken.

Van 2 cm. grote kikkertjes tot 1,50m grote kraanvogels en boeddha’s. En natuurlijk vele Indonesische cadeau artikelen en snuisterijen.

Tevens worden er regelmatig workshops groendecoratie en cursussen beeldhouwen georganiseerd.